25 Haziran 2011 Cumartesi

kampta ilk gün

Saat 11 sularında, Savaş Abeyimizin güvenli sürüşüyle otele vardık ve çocukların heyecanı üst düzeydeydi. Daha hotele girişlerimizi bile yapmamışken Melih Şener'in ''hocam havuza ne zaman gireceğiz?'' diye sorması kampın ilk dumur olayı olarak hafızalara kazındı. Sporcuların meraklı ve endişeli bakışlarını üzerinde hisseden Melih Şener, hatasını anladı ve '' hocam, özürdilerim'' dedi. Sporcularımızın kahkaları arasında konu kapanırken, Melih'in gözleri havuzu arıyordu.


Daha bitmedi... Sporcularımızın kol bantlarını takmak için gelen görevli hayatının hatasını yaparak makas ve kol bantlarını sporcularımızın oturduğu masanın üzerine bıraktı ve gitti.. Sporcularımızdan Oğulcan Yorgun eline makası aldı ve evet.. Aklınıza gelen şeyi yaptı. Kol bantlarını makasla küçük küçük keserek kendine bir eğlence çıkarmıştı bile.. Lütfi hoca bunu fark ettiğinde artık çok geçti ve kahkahayı bastı.

İlk gün için oldukça eğlenceli bir başlangıçtı :)

Saat 17.30 da antrenmanımız başlayacaktı.. Sahaya ulaşmak için 10 dakikalık bir yolumuz vardı. Hotel servisiyle sahaya ulaştık. Böylesine kaliteli bir çim sahada antrenman yapacak olmanın heycanı içinde olan sporcularımız arasından Mert Karasulu'nun şu isteği tüm sporcuları kahkaya boğdu; ''hocam koşabilirmiyiz?'' :)

Hiç yorum yok: