25 Ekim 2010 Pazartesi

vitrin mankeni

Saçları dökülen bir adamla aynı evde kalıyordum. Ne zaman eve kız arkadaşım gelse ''yine hangi masum kızı ağına düşürdün?'' diye sorardı. Bense hak eden bütün kadınları tek tek ağıma düşürürüm derdim. O her defasında gördüğü saçın aynı olduğunu anlayamayacak kadar salak, bende bir kadına zarar verebilecek kadar iyi değildim..
Alışverişe çıkmıştık. Ev arkadaşım saçları uzun olduğu için arkadan bir kadına benzetilebilirdi, eğer Çaklıt'ın ki kadar güzel kalçaları olsaydı. Tuhaf olan bu değildi tabi ki. Ev arkadaşımın ilgileri garipti. Demek istediğim bir biseksüel yada transeksüel değildi. Fantezilerini sadece mankenlerle sevişmekle sınırlandırmıştı. Mankenlerle, vitrin mankenleriyle.. Gözlerine, kırmızı ağzına, ellerine, uzun kırmızı elbisenin üstünden kalçalarına bakıyordu mankenin. Camsız gözlükler, ateşli bakışlar, dolgun göğüsler. Seksiydiler gerçekten, topuklu ayakkabıları bile vardı,eski zaman kadınları gibi.. Sadece bir vitrin mankeniyle birlikte olmak istiyordu. Önemli olanın ne olduğuyla ilgilenmiyordu.
Düşünüyorum da bazen; bir vitrin mankeni daha iyi olabilirdi belkide bu zamandaki ilişkilerden. Kulakları yoktu ama avantajları çoktu. Romantik yemeklere götürmek zorunda değildin. Yolda sana zorla gül satmaya çalışan çocuklarla muhatap olman gerekmezdi. Sıradan kadınlara hitap eden o tüm dünyevi zırvalıklarla uğraşmak zorunda değildin. Çok fazla konuşmazdı mesela..
Daha önce birlikte olduğun kadınlar gibi olmazdı hiçbir şey. Zamansız sevişme taleplerinde bulunmazdı. Sen ne zaman istersen, o zaman! İç kanamada geçirmezlerdi hiç. Aşk konusunda da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Sadece canlı varlıklara aşık olunur diye bir kural yoktu. Zaten aşkla başlayan her şey nefrete dönüşürdü zamanla. Mesela onunla yatağa uzanıp eski sevgilileri dinlemek zorunda kalmazsın. Bu bence hatırı sayılır bir artıydı. Düşünsene; Berk harika dans ederdi, Zeki çok deli yatardı, Kemalin aleti inanılmazdı, ve Soner gibi öpüşen biri daha olmadı. Anlatır dururlardı. Çekilmez!
Yarın alışverişe gideceğim. Sadece topuklu ayakkabı ve mini etek satan bir dükkana..

Hiç yorum yok: